Forest Preserve – Renovation

Image 1-1
Image 1-2
Image 1-3
 
Image 1-4
Image 1-5
Image 1-6
 
Image 1-7
Image 1-8
Image 1-9
 
Image 1-10
 
Project Details
Backing to the Forest Preserve, this home was originally built in the early 1980's by the homeowners. In love with their location, they wanted to update the existing interior finishes and make the home more accessible so they could stay in the home for years to come.

The project scope consisted of enlarging the existing garage, incorporation of a new residential elevator for access to garage to the second floor. New first floor space was added for the laundry/mudroom, elevator and food pantry.

Existing first floor space was updated with new fixtures, finishes and kitchen including cabinets, appliances, fixtures, etc. New design features (columns, brackets, etc) were added to the exterior as part of the exterior updating of the home.